Videoarchiv

Mezinárodní konference Asociace samostatných odborů

• Zveřejněno: 01.10.2021
29. září 2021 se konala mezinárodní konference Asociace samostatných odborů "Sociální dialog jako nástroj sociální ochrany zaměstnanců a prevence diskriminace na českém trhu práce" v Kongresovém centru Praha.

Prohlédněte si její záznam.

VIDEO: Konference Kultura 2022

• Zveřejněno: 27.09.2021
Vystoupení prezidenta Unie orchestrálních hudebníků ČR (ČMKOS) Jiřího Dokoupila na konferenci Kultura 2022 k tématu "Odměňování v kultuře". 21. 9. 2021, Praha, Emauzské opatství.

VIDEO: Odborové organizace dnes promlouvají i v oblastech, kde to dříve nebylo obvyklé, říká advokátka Tereza Erényi

• Zveřejněno: 25.09.2021
Pandemie COVIDU-19 zasáhla do mnohých kolektivních vyjednávání jako blesk z čistého nebe. Z diskuse o navyšování mezd se u mnohých zaměstnavatelů během chvíle stala diskuse o zachování pracovních míst. E15

VIDEO: Tisková konference OS k odměnám, osmitisícovém benefitu a sociálním službám

• Zveřejněno: 07.08.2021
O vyplácení mimořádných odměn zaměstnancům zdravotnictví za práci při pandemii, o osmitisícovém benefitu pro zdravotníky na zdravotní lázeňskou péči či na zdravotní rehabilitační péči a o dofinancování sociálních služeb informovali v úterý 3. srpna na tiskové konferenci představitelé Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR.