Videoarchiv

VIDEO: 16 let v čele Svazu průmyslu a dopravy

• Zveřejněno: 15.05.2019
Interview ČT24 s hostem Jaroslavem Hanákem, staronovým prezidentem Svazu průmyslu a dopravy, který včera na valné hromadě obhájil funkci se ziskem 94 procent hlasů.

Konference Ochrana vody v přírodě

• Zveřejněno: 17.04.2019
Záznam z mezinárodní konference Odborového svazu pracovníků zemědělství a výživy - asociace svobodných odborů ČR a Agrární komory ČR na téma Ochrana vody v přírodě, uskutečněné ve středu 17. dubna 2019 od 10.00 hod., v Kaiserštejnském paláci.

Šéf drážních odborů Malý: Režijní jízdenky nás přežijí, jsou pro dráhy nejlevnější

• Zveřejněno: 08.04.2019
Záznam z televizního vystoupení předsedy OSŽ Mgr. Martina Malého ve zpravodajském pořadu TV Blesk. Předseda M. Malý vysvětluje proč jsou režijní jízdenky jako benefit ekonomicky nejvýhodnější variantou.

VIDEO: Problémy českého školství

• Zveřejněno: 01.04.2019
O problémech současného českého školství diskutoval v pořadu 90' 28.3.na ČT 24 předseda Českomoravského OS pracovníků školství František Dobšík.

VIDEO: Ekonomika v horších časech

• Zveřejněno: 12.02.2019

Ekonomika zpomaluje – a vláda zprudka obrací kurz – zvažované podpory jako třeba obědy pro všechny školní děti nebudou, naopak ministerstva mají šetřit a propouštět úředníky a mluví se i o růstu daní. Události Komentáře ČT s trojicí hostů – poslancem Patrikem Nacherem /nestr. za ANO/, ekonomem Miroslavem Zámečníkem a personalistou Ladislavem Kučerou.

Bohumír Dufek a Jan Wiesner dne 10.2.2019 v pořadu Rozhovory, komentáře Českého rozhlasu Plus

• Zveřejněno: 11.02.2019
Pořad Hlavní zprávy - rozhovory, komentáře si můžete přehrát na webové stránce Radiožurnálu (Diskuze začíná v 12:10).