Video: PROTEST ZEMĚDĚLŮ

  • Zveřejněno: 19.02.2024
Záznam protestu zemědělců z Malostranského náměstí.
 
 
 
 
Ohlasy z médií:
 

To je něco tak drzého. Klaus se tvrdě pustil do Fialy kvůli výrokům o zemědělcích

Bývalý prezident Václav Klaus v pořadu Co na to vaše peněženka na CNN Prima NEWS hájil pondělní protesty farmářů. Podle něj se zemědělci chovali neuvěřitelně slušně a ukázněně. Naopak kritizoval premiéra Petra Fialu (ODS) za výroky o proruských akcích a opřel se také do ministra zemědělství Marka Výborného (KDU-ČSL).
 
_____________________
 

Lítost nad zemědělci. Stal se z nich politický podvozek, Kubáček tvrdě kritizoval Vondru

Mnozí si ze zemědělců udělali politický podvozek, řekl v pořadu 360° na CNN Prima NEWS politolog Jan Kubáček. S komentátorem MF DNES Miroslavem Koreckým se shodl, že protesty byly slabým čajem oproti těm, které se konaly v zahraničí.
_____________________
 

Nechtěli jsme zablokovat dopravu, ale dostat politiky k jednacímu stolu, říká v rozhovoru pro Seznam Zprávy podnikatel Zdeněk Jandejsek.

Nechtěli jsme zablokovat dopravu, ale dostat politiky k jednacímu stolu, říká v rozhovoru pro Seznam Zprávy podnikatel Zdeněk Jandejsek.
_____________________
 

Poslechněte si traktoří serenádu fanfár a klaksonů

Klaksony, sirény i melodické fanfáry zněly ranní Prahou. Mnohé stroje totiž zemědělci vybavili nejmodernějšími tlakovými a kompresorovými klaksony, které zvládnou „odtroubit“ i složitější melodie. Poslechněte si zemědělský koncert A -moll alias traktoří serenádu pro klakson a fanfáru. iDNES
 
__________________
 

Je to poslední šance vyhnat ekofanatiky. Babiš o Green Dealu a eurovolbách

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš souhlasí s protesty zemědělců, které momentálně ovlivňují životy lidí v zemích Evropské unie včetně České republiky. „Ale nesouhlasím s tím, jak to udělali. Měli se sjednotit, aby vláda musela hájit zájmy vlastních producentů potravin a nemohla je v rámci svého antibabišismu hodit přes palubu,“ řekl v rozhovoru pro MF DNES.
 
____________________
 

Vláda dostala od zemědělců facku zleva, teď přiletí zprava, tvrdí Havlíček

Protesty českých zemědělců komentoval po jednání stínové vlády ANO její předseda Karel Havlíček. „V pondělí dostala vláda od zemědělců facku zleva, dnes přiletí rána zprava,“ prohlásil místopředseda Sněmovny a druhý muž opozičního hnutí. iDNES
 
____________________
 

Pravda o Rohlik.cz a Vondrovi. Jandejsek řekl vše

„Nálepkování protestujících jako proruských sil je už poslední pokus, jak dehonestovat lidi, kteří nesouhlasí s destrukční politikou vlády,“ vzkazuje premiérovi exprezident Agrární komory ČR, člen Klubu 2019 a jeden z nejvýznamnějších českých potravinářů Zdeněk Jandejsek. Parlamentní Listy