Osmý ročník Dne bez dluhů opět přinese bezplatnou pomoc lidem v dluzích

  • Zveřejněno: 10.11.2019

Lidem v dluzích zdarma poradí odborníci na finance 15. listopadu na kontaktních pracovištích Úřadu práce ČR po celé republice.

Každoroční Den bez dluhů se letos opět koná v České republice a na Slovensku 15. listopadu. Organizátorem celého projektu je společnost KRUK Česká a Slovenská republika (KRUK), která se zaměřuje na správu pohledávek finančních ústavů a korporátních zákazníků.

Hlavním partnerem akce je Úřad práce ČR. Dalšími partnery jsou Asociace občanských poraden, nezisková organizace Rubikon Centrum, Dětské krizové centrum NOMIA a Asociace inkasních agentur. Lidé, kteří se potýkají se splácením svých dluhů, se mohou na 15 kontaktních pracovištích Úřadu práce ČR po celé České republice zdarma poradit s odborníky, jak řešit svou obtížnou finanční situaci. Odborní poradci budou na kontaktních místech k dispozici ve středu 20. listopadu 2019. V průběhu listopadu také proběhne workshop pro zaměstnance ÚP ČR na téma komunikace s klienty ve finanční nouzi.

Veškeré informace, jsou k dispozici na stránkách www.nasedluhy.cz. Poradenské služby lze využít rovněž na bezplatné telefonní lince 800 700 880.

  • Zdroj: Úřad práce ČR