ÚP ČR nabídne na FOR JOBS rady i pomoc

  • Zveřejněno: 15.05.2018

Ve dnech 15. – 16. 5. 2018 proběhne v rámci Veletrhu FOR INDUSTRY v prostorách výstaviště EXPO PRAHA PVA Letňany 2. ročník akce FOR JOBS. Je určen zájemcům o práci, ale i zaměstnavatelům, kteří hledají nové zaměstnance. Své zastoupení bude mít na akci také Úřad práce ČR. Jeho reprezentanti budou připraveni poradit návštěvníkům jak po praktické, tak i teoretické stránce.

Cílem akce je propojit nabídku volných pracovních míst v technických oborech s cílovou skupinou návštěvníků. Specialisté z Krajské pobočky ÚP ČR v Praze budou zájemcům k dispozici po celé 2 dny.

„Představí veřejnosti široké portfolio služeb, které Úřad práce ČR klientům poskytuje. Zajištěny budou také poradenské služby Informačního a poradenského střediska pro změnu a volbu povolání,“ vyjmenovává ředitelka Krajské pobočky ÚP ČR v Praze Blanka Havlík

Lidé se budou moci se zástupci ÚP ČR poradit i při výběru vhodného povolání či rekvalifikace a získají přehled o tom, co v dnešní době zaměstnavatelé v tomto regionu potřebují a o jaké profese mají především zájem.

Vystavující zaměstnavatelé zase nabídnou zájemcům o práci řadu volných pracovních míst. Především pak v technických oborech. Hledat budou například pracovníky ve strojírenství, automotive, logistice a energetice.

Akce nabídne lidem ojedinělou příležitost, jak najít práci u prověřeného zaměstnavatele. Firmám zase možnost vybrat si spolehlivého zaměstnance. Užitečné informace získají i ti, kteří jsou momentálně bez práce, nebo je prostě jen zajímá, co mají udělat v případě, že ji ztratí.

 

 

 

  • Zdroj: Úřad práce ČR